4000 parašų! Pralenkėme ir toli už nugaros palikome Skvernelio partiją, vejamės (ne)Laisvės partiją

Share

4000 parašų! Pralenkėme ir toli už nugaros palikome Skvernelio partiją, vejamės (ne)Laisvės partiją

Norime pabrėžti, kad kiekvienas parašas labai svarbus ir kviečiame pasirašyti visus to dar nepadariusius.

Nacionalinis susivienijimas dalyvauja Europos Parlamento (EP) rinkimuose. Dalyvaujame, nes esame tikri, kad tai ypatingai svarbūs rinkimai. Europos Sąjungoje spręsis šalių suverenumas, taigi ir nacionalinės valdžios galios, ir visų kitų rinkimų svarba. Esame vienintelė partija, aiškiai ginanti visus tris principus – už gynybos stiprinimą, už ES išsaugojimą, bet ne gilesnę integraciją, ir už lietuvišką Lietuvą – be masinės imigracijos, bet su stipria valstybine kalba, istorine atmintimi ir socialinėmis sąlygomis demografiniam lietuvių tautos išlikimui. Tautos ir valstybės išlikimas yra svarbiausias šiandien kylantis tikslas, jis spręsis ne tik Lietuvoje bet ir Europos institucijose, padėkite ten nusiųsti to iš tiesų vertą atstovą.

Pasirašykite už mūsų teisę dalyvauti EP rinkimuose. Jums tai greita ir paprasta, o mums – labai svarbu. Pasirašyti galima už tiek partijų, kiek norėsite. Ačiū! Pasirašyti čia:

https://rdm.rinkejopuslapis.lt/kandidatu-paremimas/1866/78348/kandsar

Politinė reklama

Komentarai :

  1. Šaunu! Ir būtinai visuose tautiškuose (Alke ir kt.) bei rajonų dienraščiuose skelbkimės (gal Traffix’u naudodamiesi?), kvieskime NS remti, būtinai pabrėždami, jog šis parašas neužkerta kelio ir kt. partijas remti. Kad taip tik didins sau pasirinkimą per rinkimus.





Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Share